Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vabilo k soustvarjanju programov in oživljanju gradu Rihemberk v sklopu Leta ustvarjalnosti mladih

DATUM OBJAVE 22. januar 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na Mestni občini Nova Gorica vsako leto posvetimo osebnosti, ki je vidno zaznamovala naš prostor, ali posamezni temi, s čimer želimo spodbuditi aktivnosti in sodelovanje širše javnosti.

Leto 2018 posvečamo ustvarjalnosti mladih, saj mladi ustvarjate prihodnost. Želimo vas prepoznati in spodbuditi k ustvarjalnosti na najrazličnejših področjih, od znanosti, izobraževanja, podjetništva, umetnosti, športa do drugih področij, na katerih ste dejavni in želite prispevati k razvoju družbe, v kateri živite.

Leto 2018 je tudi Evropsko leto kulturne dediščine. Ker je Mestna občina Nova Gorica v preteklem letu uspešno oživila grad Rihemberk in želimo to izjemno kulturno dediščino razvijati tudi v tem in prihodnjih letih, vabimo mlade kreativne prebivalce občine k soustvarjanju programov in oživljanju gradu Rihemberk. Pišite na mestna.obcina@nova-gorica.si.

 

Grad Rihemberk - povabilo k sodelovanju LUM 2018.pdf

 

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti