Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Kako do izplačila pomoči po pozebi v letu 2017?

DATUM OBJAVE 06. februar 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja (v nadaljevanju AKTRP) je na svoji spletni strani objavila postopek izplačila pomoči najbolj prizadetim sadjarskim in vinogradniškim kmetijskim gospodarstvom po pozebi aprila 2017.

Ker je v navodilih AKTRP postopek za izplačila škod v kmetijstvu bistveno drugačen od do sedaj veljavnega, smo v nadaljevanju povzeli bistvene spremembe:

    • AKTRP je do vključno 5. februarja 2018 poslala predtiskan obrazec »Pomoč za najbolj prizadeta kmetijska gospodarstva«. Oškodovanci, ki so prejeli ta obrazec, ga morajo izpolniti, podpisati in poslati ali ga neposredno oddati na AKTRP,

Dunajska cesta 160, 1000 Ljubljana

    • Nosilci kmetijskega gospodarstva, ki predtiskanega obrazce niso prejeli, lahko vložijo zahtevek za izplačilo na obrazcu, ki ga dobijo na povezavi

www.arsktrp.gov.si/si/storitve_ukrepi/pozeba_2017

  • oziroma na spletni strani AKTRP. V obeh primerih je

rok za vložitev zahtevkov za izplačilo 6. marec 2018


Podrobnejše informacije pa dobite na povezavi www.arsktrp.gov.si/si/storitve_ukrepi/pozeba_2017 oziroma na telefonski številki  01 580 77 92.