Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Državni prostorski načrt za prenosni plinovod M3/1 Ajdovščina–Šempeter pri Gorici obsega tudi parcele v KS Dornberk in Prvačina

DATUM OBJAVE 22. februar 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vlada RS Slovenije je dne 25. januarja 2018 sprejela Uredbo o državnem prostorskem načrtu za prenosni plinovod M3/1 Ajdovščina–Šempeter pri Gorici, ki je bila objavljena v Uradnem listu št. 6/2018, dne 2. februarja 2018.

Državni prostorski načrt za prenosni plinovod M3/1 Ajdovščina–Šempeter pri Gorici v delu na območju Mestne občine Nova Gorica obsega parcele na območjih krajevnih skupnosti Dornberk in Prvačina.

Državni prostorski načrt je v tiskani obliki na vpogled pri službah, pristojnih za urejanje prostora na Mestni občini Nova Gorica, v I. nadstropju, soba št. 37.