Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nova Gorica dobitnica nagrade Najbolj varno mesto

DATUM OBJAVE 01. marec 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na Mestni občini Nova Gorica smo prejeli obvestilo, da je neodvisna komisija Inštituta za korporativne varnostne študije v sodelovanju s Slovenskim združenjem korporativne varnosti med mesti v Sloveniji izbrala Novo Gorico za dobitnico nagrade Slovenian Grad Security Award 2018 v kategoriji Najbolj varno mesto. Nagrada bo podeljena na svečani otvoritvi v okviru mednarodne konference z naslovom Dnevi korporativne varnosti 2018.

Mednarodna konferenca Dnevi korporativne varnosti predstavlja znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. V okviru dogodka bo potekala tudi 5. mednarodna konferenca Informacijska varnost – danes in jutri. Omenjeni konferenci predstavljata osrednja znanstvena in strokovna dogodka v regiji na področju korporativne varnosti. V okviru otvoritvene slovesnosti bo potekala podelitev pomembne slovenske nagrade z nazivom Slovenian Grand Security Award za leto 2018. Program otvoritvene slovesnosti pripenjamo v priponki:
Program otvoritvene slovesnosti .pdf

Podelitve nagrade se bo 14. marca 2018 v Ljubljani udeležil župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon.

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti