Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zaključena izgradnja novega meteornega kanala na Iztokovi ulici v Kromberku

DATUM OBJAVE 21. maj 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

V sklopu sanacije je bilo urejeno območje meteornih in zalednih voda, kjer so se v zadnjih letih ob povečanih padavinah pojavljale težave z vdorom vode v stanovanjske objekte ter poplavljanjem vrtov in ulic. Investicija je obsegala izgradnjo približno 130 metrov odvodnega kanala, podpornega zidu in iztokov v obstoječo kanalizacijo.

Skupna vrednost investicije, vključno s  pridobitvijo služnosti in pripravo projektnega predloga, je znašala 168.000,00 EUR z DDV-jem, od tega je bilo 133.812,00 evrov z DDV-jem namenjenih za gradbeno-obrtniška dela.

 

     

Fotografije: arhiv MONG; arhiv družine Štolfa