Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mestna občina Nova Gorica z odkupom zemljišč korak bliže ureditvi javne infrastrukture na območju ob Vodovodni poti

DATUM OBJAVE 31. maj 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na javni dražbi je mestna občina minuli teden odkupila zemljišča, ki sodijo v načrt ureditve javne infrastrukture ob Vodovodni poti v Novi Gorici. Pridobitev lastništva v prvi fazi pomeni ureditev lastniških razmerij, kar bo nadalje omogočilo ureditev javne infrastrukture na omenjenem območju in posledično dodaten razvoj poslovnih dejavnosti na tem območju.

Ravno za podjetja bo načrtovana ureditev še posebej dobrodošla. Nekatera od teh smo minuli teden tudi obiskali in se pobliže seznanili z njihovimi navdihujočimi poslovnimi zgodbami. Poleg spodbud, ki jih prejemajo preko Sklada za malo gospodarstvo Goriške, bodo tako v prihodnosti deležni tudi boljših infrastrukturnih pogojev v poslovni coni. Na mestni občini si želimo in upamo, da jim bo to dalo še dodaten zagon za razvoj in uspešno poslovanje.

Več o obisku lokalnih podjetij: https://www.jsmg-goriska.com/aktualno/sklad-opravil-drugi-sklop-obiskov-uspesnih-lokalnih-podjetij