Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obisk v Krajevni skupnosti Kromberk - Loke

DATUM OBJAVE 15. junij 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Matej Arčon je danes v sklopu rednih obiskov po krajevnih skupnostih obiskal Krajevno skupnost Kromberk-Loke, kjer se je seznanil z aktualnim stanjem, si ogledal trenutne investicijske posege in prisluhnil predlogom  za dodatne izboljšave in vzdrževalne posege na omenjenem območju.

Pri cerkvi sv. Trojice si je ogledal gradnjo podpornega zidu, obiskal je tudi športni park z nogometnim igriščem, odbojkarskim igriščem na mivki in igrali za otroke. S predsednikom KS Kromberk- Loke dr. Robertom Golobom in ostalimi predstavniki krajevne skupnosti se je pogovorjal o željah in potrebah na območju krajevne skupnosti. Župan je povedal, da imajo pri reševanju prednost nujne zadeve, ostale pa se rešuje skladno z razpoložljivimi proračunskimi sredstvi. Župan bo ponovno na obisku v krajevni skupnosti  že jutri, saj KS  Kromberk - Loke praznuje krajevni praznik.