Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Predloge za prenovo Cankarjeve soseske sprejemamo še do 8. julija 2018

DATUM OBJAVE 02. julij 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na Mestni občini Nova Gorica načrtujemo prenovo večjega dela javnih prostorov v Cankarjevi soseski, ki bo obsegala tudi posodobitev in prenovo prostorov med stanovanjskimi bloki. Skupnostni prostori bodo namenjeni vsem generacijam za druženje, igro in rekreacijo. Uredili bomo mrežo kolesarskih in pešpoti, izboljšali dostopnost za invalide, dostope za interventna vozila in ekološke otoke. Prenovili in posodobili bomo javno razsvetljavo ter komunalno infrastrukturo.

Ker se zavedamo, da lahko najboljše rešitve oblikujemo le skupaj, smo v juniju organizirali javni posvet in štiri srečanja s stanovalci posameznih delov Cankarjeve soseske, na katerih smo predstavili idejne rešitve za prenovo ter se obenem seznanili z mnenji in predlogi prebivalcev soseske, ki jih želimo pri načrtovanju prenove kar čim bolj upoštevati. Štirih srečanj, organiziranih po lokacijah skupnostnih prostorov, se je udeležilo več kot 100 stanovalcev, ki so aktivno pristopili s svojimi predlogi in mnenji glede načrtovane prenove. Vsi predlogi udeležencev so bili zapisani in zbrani v poročilo, ki je objavljeno na spletni strani mestne občine pod zavihkom Prenova Cankarjeve soseske.

Srečanja stanovalcev smo za sedaj zaključili, predloge in mnenja glede prenove pa zbiramo še vse do 8. julija 2018. Prebivalci lahko svoj predlog oddate preko spletnega obrazca na spletni strani mestne občine na naslovu www.nova-gorica.si/cankarjeva-soseska/predlagam, v nabiralnik na razstavi, postavljeni na diagonalni pešpoti, ki se spušča od rožnatega bloka na Ul. Gradnikove birgade proti vrtcu Kurirček ali pa pišejo na elektronski naslov cankarjeva.soseska@nova-gorica.si.

 

Več: www.nova-gorica.si/cankarjeva-soseska