Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poročilo sestanka predstavnikov in zunanjih sodelavcev Mestne občine Nova Gorica s stanovalci okoliša ob potoku Koren

DATUM OBJAVE 12. oktober 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

V avli Osnovne Šole Frana Erjavca je 26. septembra 2018 potekal sestanek predstavnikov in zunanjih sodelavcev Mestne občine Nova Gorica s stanovalci okoliša ob potoku Koren, kjer naj bi po načrtih mestne občine tekla trasa bodoče kolesarske steze in pešpoti.

Sestanek je bil sklican kot odziv mestne občine na pobudo prebivalcev Ulice Marija Kogoja, Erjavčeve ulice št. 31, št. 33 in št. 38, Rutarjeve ulice št. 3 in Trubarjeve ulice št. 11, ki so v dopisu občini izrazili svoje nasprotovanje poteku trase ter svoje pomisleke tudi podrobneje opredelili.

Cilj sestanka je bil stanovalcem celovito predstaviti projekt kolesarskega omrežja v mestu in podrobneje opisati ureditev dela trase ob Kornu ter v razpravi z njimi doseči dogovore, kjer bo to le mogoče. Ostali predlogi, o katerih na sestanku ni bilo mogoče doseči soglasja, bodo predmet nadaljnjega dela.

O vseh odgovorih na odprta vprašanja in pripombe ter o nadaljnjih načrtovalskih korakih in o priložnostih za nadaljnji dialog bodo stanovalci ob Kornu obveščeni preko Krajevne skupnosti, na lokacijah, kjer gre za reševanje posameznih specifičnih situacij, pa bodo potekala tudi ožja srečanja s stanovalci.

To poročilo povzema glavne poudarke sestanka. Udeleženci sestanka lahko v 14 dneh od dneva njegove objave pošljejo svoje morebitne predloge dopolnitev ali popravkov. Te dopolnitve bodo vključene v končni dokument.

 

Poročilo s sestanka s stanovalci 26.9.2018.docx