Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sklepna konferenca projekta Restaura: »Revitalizacija zgodovinskih mest in stavb z javno-zasebnimi partnerstvi«

DATUM OBJAVE 01. april 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

V sredo, 3. aprila 2019, bo na na Fakulteti za poslovne vede v Ljubljani potekala sklepna konferenca projekta Restaura »Revitalizacija zgodovinskih mest in stavb z javno-zasebnimi partnerstvi«.

Na konferenci bodo predstavljeni rezultati projekta Restaura, katerega partner je bila tudi Mestna občina Nova Gorica. Slednja se  je projektu priključila z gradom Rihemberk, kulturnim spomenikom državnega pomena, kot ene od štirih pilotnih lokacij v Srednji Evropi, ki so podrobneje obravnavane. 

S konferenco se zaključuje glavnina aktivnosti projekta, njen cilj pa je spodbujanje dobrih praks pri uporabi javno-zasebnih partnerstev za oživitev zgodovinskih mest in stavb. Program se bo osredotočil na trenutni napredek pilotnih projektov in rezultatov projekta, s posebnim poudarkom na njihovi vlogi pri ohranjanju ravni usposobljenosti lokalnih oblasti glede javno-zasebnega partnerstva v projektih za oživitev kulturne dediščine. Vodja projekta Restaura na MONG Nataša Kolenc bo v okviru konference moderirala sklop predstavitev pilotnih projektov, realiziranih v okviru Restaure (lokacije Nowy Dwor Mazowiecki, Poljska; Buzet, Hrvaška; Bratislava, Slovaška), ter predstavila izkušnjo in rezultate izvajanja projekta na primeru gradu Rihemberk pri Braniku, v lasti MONG.

Jezik konference je angleški. Poskrbljeno bo za simultano prevajanje v slovenski jezik.
Obisk konference je brezplačen in vključuje pogostitev in kosilo. Več informacij o konferenci najdete v priloženem vabilu s programom.

Agenda_Revitalizacija zgodovinskih mest in stavb s pomočjo JZP.pdf

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti