Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Opomnik: v petek, 19. aprila 2019 se izteče rok prijavo za Javni razpis za sofinanciranje programov veteranskih organizacij v MONG

DATUM OBJAVE 17. april 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica


Obveščamo, da je rok za prijavo za Javni razpis za sofinanciranje programov s področja zasvojenosti v Mestni občini Nova Gorica v letu 2019 (Uradni list RS, št. 19/19) do petka, 19. 4. 2019, do 12. ure. 

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani Mestne občine Nova Gorica www.nova-gorica.si pod rubriko Javni razpisi.