Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zaradi napovedanega slabega vremena preloženo odprtje gradu Rihemberk – med prazniki možni ogledi gradu

DATUM OBJAVE 24. april 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obveščamo, da zaradi napovedanega slabega vremena prireditev ob odprtju nove sezone na gradu Rihemberk prestavljamo na petek, 10. maja 2019. Vendar si bo kljub temu grad mogoče ogledati tudi med prihajajočimi prazniki, in sicer bo od  sobote, 27. aprila, do nedelje, 5. maja, grad ponovno odprt za obiskovalce vsak dan med 10. in 19. uro.

Od 6. maja dalje pa bo grad odprt ob sobotah, nedeljah in praznikih med 10. in 19. uro. Vodeni ogledi so za predhodno najavljene obiskovalce možni tudi v drugih terminih, in sicer v spremstvu vodnika. Obiskovalce prosimo, da se za vodene oglede, če je le mogoče, najavijo čim prej pred predvidenim prihodom. Informacije in rezervacije: 051 201 910, grad.rihemberk@gmail.com