Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poziv za oddajo predlogov za člana sveta Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Nova Gorica

DATUM OBJAVE 26. junij 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Kulturna društva, zvezo kulturnih društev in posameznike s področja kulturnih dejavnosti, ki delujejo v Mestni občini Nova Gorica, pozivamo k oddaji predlogov za (enega) člana sveta Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Nova Gorica.   

Svet območne izpostave je posvetovalno telo direktorja JSKD RS za kulturne dejavnosti. Člane sveta imenuje direktor na predlog samoupravnih skupnosti z območja, ki ga pokriva. Mandat traja do 16. 12. 2020 z možnostjo ponovnega imenovanja. 

Prosimo, da predlogu za člana sveta priložite:   
- navedbo predlagatelja kandidata,   
- osebne podatke kandidata (ime in priimek, datum rojstva, kraj rojstva, kraj stalnega bivališča),
- podatke o strokovni izobrazbi kandidata.   


Prosimo, da predloge kandidatov za člana sveta pošljete na elektronski naslov: majda.petejan@nova-gorica.si, najkasneje do 3. julija 2019.