Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razpis Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO, namenjen nepridobitnim organizacijam za individualne zdravstvene ovojnice v okviru aktivnosti za duševno zdravje projekta Zdravstvo-Salute

DATUM OBJAVE 19. junij 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na spletni strani Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO je objavljen razpis, namenjen nepridobitnim organizacijam za individualne zdravstvene ovojnice v okviru aktivnosti za duševno zdravje projekta Salute-Zdravstvo, sofinanciranega iz Programa Interreg V-A 2014-2020. 

Rok za prijave je 29. julij 2019.

Več: https://trasparenza.euro-go.eu