Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Občinski praznik 2019: povabilo k sodelovanju

DATUM OBJAVE 08. julij 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ob prazniku Mestne občine Nova Gorica, ki ga praznujemo septembra, tudi letos pripravljamo publikacijo s programom prireditev, ki bodo spremljale osrednjo slovesnost (6. september 2019). Publikacijo bodo prejela vsa gospodinjstva v mestni občini.

V kolikor načrtujete v prazničnem septembru kakšno večjo prireditev, ki bi sodila v program ob letošnjem občinskem prazniku, vas vabimo, da posredujete informacije na priloženem obrazcu:
PRIREDITEV ob OBČINSKEM PRAZNIKU 2019 - obrazec.doc

Dogodki in prireditve, ki bodo vključeni v publikacijo mestne občine, bodo objavljeni tudi v mesečniku Kam ter na spletnih straneh www.nova-gorica.siwww.dogodki-novagorica.si ter www.novagorica-turizem.com.

Zaradi pravočasne priprave brošure prosimo, da pravilno izpolnjen obrazec pošljete do 20. julija 2019 na elektronski naslov mestna.obcina@nova-gorica.si.