Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Delavnica "Poslovne finance in tehnična podpora za socialno podjetništvo" (INNO-WISEs)

DATUM OBJAVE 20. avgust 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Slovenski partnerji projekta INNO-WISEs, Interreg Srednja Evropa: ŠENT, FUDŠ, Mestna občina Nova Gorica in ITC Murska Sobota vabijo v ponedeljek, 9. septembra 2019, ob 10. uri v prostore ŠENT-a v Ljubljani na delavnico Poslovne finance in tehnična podpora za socialno podjetništvo.

Delavnica je namenjena subjektom socialne ekonomije iz celotne Slovenije. Udeleženci bodo izvedeli, katera so ključna znanja s področja poslovnih financ, ki jih podjetnik potrebuje pri poslovanju, ter se seznanili z digitalnimi orodji in vsebinami, ki so z namenom zagotavljanja tehnične podpore socialnemu podjetništvu zbrane na portalu wisebusiness.eu.

 

Prijave na dogodek: Gregor Cotič, gregor.cotic@sent.si in Maša Šušelj, masa.suselj@sent.si.

Vabljeni na strokovno druženje s priložnostjo za mreženje.

 

Financiranje in tehnična podpora_delavnica_INNO-WISEs_9.9.2019.pdf

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti