Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Preventivna akcija »Alkohol ubija, največkrat nedolžne«

DATUM OBJAVE 30. oktober 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

 

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Nova Gorica vabi v četrtek, 7. novembra 2019, med 11. in 13. uro na Bevkov trg na preventivno prireditev »Alkohol ubija, največkrat nedolžne«. Vožnja pod vplivom alkohola je še vedno eden izmed glavnih dejavnikov tveganja za nastanek prometne nesreče.

Z akcijo želijo opozoriti, da alkohol ne sodi na ceste in za volan, zato bodo v sodelovanju s Policijsko upravo Nova Gorica, Reševalno postajo Nova Gorica, Komunalo Nova Gorica d.d., Prostovoljnim gasilskim društvom Nova Gorica in ponudniki taksi prevozov predstavili nevarnosti in posledice vožnje pod vplivom alkohola ter način, kako po uživanju alkohola varno priti domov.