Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odprti hrami v Dornberku in Zaloščah - martinovanje v mestni občini

DATUM OBJAVE 19. november 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Na letošnjem martinovanju Mestne občine Nova Gorica, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Društvom Tabor nad Dornberkom in petimi vinarji, si bosta roke podala vino in kultura. V soboto, 23. novembra 2019, od 17. ure bodo obiskovalci na pohodu od hrama do hrama obiskali pet vinarjev v Dornberku, Taboru in Zaloščah, pri vsakem pa bo pokušnjo vina pospremil zanimiv kulturni program, ki ga povečini oblikujejo domači glasbeniki. Osrednji dogodek bo koncert slovenskega kantavtorja Adija Smolarja. 

Program:

17.00  Kmetija Kavčič "Barkola", Dornberk: Moški pevski zbor Dornberk
18.30  Izletniška kmetija Kraljič, Tabor: Anja & Eva, Dekliški zbor Zarja
19.30  Kmetija "pri Gorčevih", Dornberk: Sanja Bratina na citrah in Kmečke žene Dornberk
20.30  Kmetija Vodpivec, Zalošče: Adi Smolar
21.30  Rikotova kmetija, Zalošče: Kati, violina & Gašper, violončelo
 

Na martinovanje bo peljal iz Nove Gorice tudi brezplačen avtobus, in sicer izpred občinske stavbe ob 16.15 in 17.00. Prav tako bo poskrbljeno za vrnitev - avtobus bo z Rikotove kmetije v Zaloščah odpeljal ob 23.00 ter 24.00.

Za avtobusni prevoz so zaželjene REZERVACIJE na tel. številko: 05/33 50 112, in sicer do petka, 22. novembra, do 13. ure. 

Prispevek za kozarec: 10 €

Več: www.vinski-hrami.si/dogodek/dornberk-zalosce-2