Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

2. JAVNI POZIV LAS V objemu sonca iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR)

DATUM OBJAVE 25. november 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

LAS V objemu sonca je v ponedeljek, 25. novembra 2019 objavil 2. JAVNI POZIV za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino LAS V objemu sonca iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Namen javnega poziva je izbor operacij (projektov), katerih rezultati prispevajo k uresničevanju ciljev iz Strategije lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino (SLR) LAS V objemu sonca na območjih občin Brda, Mestne občine Nova Gorica, Miren - Kostanjevica, Renče - Vogrsko in Šempeter - Vrtojba in sofinanciranje njihovih stroškov.

Javni poziv se izvaja kot podpora za izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, in znotraj tega v okviru podukrepa »Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«. Sredstva za sofinanciranje je LAS V objemu sonca dodelilo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Rok za oddajo vlog: do ponedeljka, 2. marca 2020 (do 13. ure v primeru osebne dostave).

Višina razpoložljivih sredstev za sofinanciranje znaša 432.689,67 EUR. 
Delež sofinanciranja upravičenih stroškov za operacije znaša 80 %. 

Razpis je objavljen na: www.las-vobjemusonca.si

Dodatne informacije: po e-pošti las-vobjemusonca@rra-sp.si ali po telefonu 05 330 66 81, vsak delovnik med 9.00 in 13.00 uro. Vprašanja sprejemajo do 26. februarja 2020.