Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

POZOR na dan objave javnega povabila za javna dela v letu 2020 in ROK za oddajo vlog na mestni občini

DATUM OBJAVE 20. december 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Odlok o izboru in sofinanciranju programov javnih del iz sredstev proračuna Mestne občine Nova Gorica (Uradni list RS, št. 70/19) v 2. odstavku 2. člena določa, da se vloge oddajo osebno v glavni pisarni Mestne občine Nova Gorica v zaprti ovojnici, z oznako "Vloga za izbor programov JD", najkasneje četrti dan objave javnega povabila Zavoda RS za zaposlovanje. Urnik glavne pisarne mestne občine za oddajo vlog je med 8.00 in 15.00. 

Predvidoma bo Zavod RS za zaposlovanje objavil javno povabilo za izbor programov javnih del v letu 2020 dne 24. decembra 2019. V kolikor bo javno povabilo objavljeno tega dne, bo skrajni rok za oddajo vlog pri Mestni občini Nova Gorica dne 3. januar 2020. V kolikor bo javno povabilo Zavoda RS za zaposlovanje objavljeno dne 27. decembra, 30. decembra ali 31. decembra 2019, bo skrajni rok za oddajo vlog pri Mestni občini Nova Gorica dne 6. januarja 2020. 

Obveščamo vas, da bodite pozorni na dan objave javnega povabila Zavoda RS za zaposlovanje, ker to vpliva na rok oddaje vlog na Mestni občini Nova Gorica. Posebna pozornost je potrebna tudi zato, ker so pred nami praznični dnevi in morda ne bi bili pravočasno pozorni na objavo