Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Podaljšan rok za oddajo predlogov operacij LAS V objemu sonca iz sklada ESRR

DATUM OBJAVE 06. februar 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Upravni odbor LAS V OBJEMU SONCA je na 17. redni seji dne 5. februarja 2020 potrdil podaljšanje roka za oddajo predlogov operacij na 2. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino LAS V OBJEMU SONCA iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Rok za oddajo operacij se podaljša iz 2. marca 2020 na 3. april 2020 (do 13. ure – v primeru osebne dostave v pisarno Vodilnega partnerja). Zadnja vprašanja bodo možna do 31. marca 2020. V javnem pozivu se besedilo v vseh točkah, ki vsebujejo rok oddaje vloge in čas za zadnja vprašanja, nadomesti z novimi datumi.

Več: www.las-vobjemusonca.si