Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Kmalu prepoved parkiranja na območju zadrževalnika Pikolud v Panovcu

DATUM OBJAVE 14. februar 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Obiskovalce mestnega gozda Panovec obveščamo, da je Direkcija za vode RS mestni občini naročila postaviti zapornico in količke na območju suhega zadrževalnika Pikolud v Panovcu. S tem bo zagotovljen dostop na območje zadrževalnika v primeru nujnih intervencij oziroma rednih vzdrževalnih del na zadrževalniku z namenom zagotavljanja poplavne varnosti Nove Gorice.

Parkiranje na tem območju zato od prihodnjega petka, 21. februarja 2020, dalje ne bo več mogoče.

Obiskovalcem Panovca svetujemo, da vanj pridejo peš ali s kolesom. V kolikor pa to ni mogoče, lahko parkirajo na parkiriščih na južnem delu Kidričeve ulice. V gozd lahko vstopajo tudi v Rožni Dolini ali v Kromberku. Vsem obiskovalcem Panovca se zahvaljujemo, da skupaj z nami skrbijo za naravo in zdravo okolje.