Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Seja Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica danes bo

DATUM OBJAVE 12. marec 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Današnja seja Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica bo izvedena pod strogimi higienskimi ukrepi. Svetniki bodo sedeli posamično pri mizah na razdalji več kot 1,5 metra. Na voljo jim bodo tudi razkužilniki. 

Zaradi pojava koronavirusa SARS-CoV-2 (COVID-19) ter glede na zadnje podatke o širjenju okužb in ukrepe državnih organov v zvezi s tem je negotovo, ali bo v naslednjih mesecih možno sklicati seje mestnega sveta. Nezmožnost izvedbe sej mestnega sveta pa lahko predstavlja precejšnjo oviro za nemoteno izvajanje nalog občine in njenih institucij, kar pomembno vpliva tudi na življenje občanov. Zato bodo na današnji seji svetniki obravnavali sklep, s katerim bi občinski upravi naročili, da v najkrajšem možnem času preuči možnosti ter pripravi predlog izvedbe sej mestnega sveta v primerih, ko zaradi višje sile ali izrednih razmer ni pogojev za sklic redne ali izredne seje mestnega sveta.