Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Pismo županov ožje Goriške predsedniku vlade in zdravstvenemu ministru za odprtje dodatnih kontrolnih točk za vstop v Slovenijo v nujnih primerih

DATUM OBJAVE 18. marec 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V torek, 17. marca 2020, zvečer so župani ožje Goriške regije naslovili na predsenika vlade in ministra za zdravje pismo, s katerim pozivajo za za odprtje dodatnih kontrolnih točk za vstop v Slovenijo v nujnih primerih, ki ne predstavljajo zdravstvenega tveganja. 

V dogovoru s slovenskimi župani na slovenski strani meje ga bo župan Občine Gorica (I) Rodolfo Ziberna naslovil tudi na italijansko vlado v Rimu. 


 Pismo zupanov vladi in ministru za zdravje_17-3-2020.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti