Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vpis otrok v javne vrtce je prestavljen za nedoločen čas

DATUM OBJAVE 24. marec 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Sklep o določitvi cen programov v javnih vrtcih v Mestni občini Nova Gorica in drugih pogojev v vrtcih (Uradni list RS, št. 22/19) v 7. točki določa, da javni vrtci v Mestni občini Nova Gorica izvedejo vpis novincev za naslednje šolsko leto v prvem tednu meseca aprila. 

Glede na izredne razmere v državi in v skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport št. 6030-2/2020 z dne 13. marec 2020 vas obveščamo, da je vpis za šolsko leto 2020/2021 prestavljen za nedoločen čas

Nov termin bo določen, ko bodo vrtci in osnovne šole začele z izvajanjem programov, objavljen pa bo na spletni strani Mestne občine Nova Gorica in na spletnih straneh javnih zavodov. 

Seznam javnih zavodov Mestni občini Nova Gorica:
https://www.nova-gorica.si/za-obcane/vzgoja-in-izobrazevanje/2011102009032749/Vrtci/