Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Popolna zapora občinske ceste Dornberk–Renče na odseku Draga–Gradišče

DATUM OBJAVE 27. marec 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Koncesionar za vzdrževanje občinskih javnih cest Kolektor CPG d.o.o. bo med 30. marcem 2020 in 20. aprilom 2020 postavil popolno zaporo lokalne ceste Dornberk–Renče na odseku Draga–Gradišče zaradi sanacije nevarne brežine. 

V začetku marca je prišlo do podora flišne brežine na lokalno cesto Dornberk–Renče v zgornjem delu odseka Draga–Gradišče. Župan dr. Klemen Miklavič je takoj po flišnem podoru zahteval pripravo geološkega poročila in oceno tveganja ter načrt za čim prejšnjo sanacijo daljšega odseka te ceste. Ker se je izkazalo, da ta odsek predstavlja nevarnost za prebivalce in njihovo imovino, je po odstranitvi podora in začasni vzpostavitvi prometa ob delni zapori odredil takojšnjo sanacijo nevarne brežine v dolžini 200 metrov.