Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vpis otrok v javne vrtce do 8. maja

DATUM OBJAVE 05. maj 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vpis predšolskih otrok v javne vrtce v Mestni občini Nova Gorica, ki je bil zaradi epidemije prestavljen, poteka od 4. do 8. maja 2020. Podrobnejše informacije in navodila so staršem na voljo na spletnih straneh posameznega javnega zavoda.

Kontakti posameznih javnih vrtcev so objavljeni na spletni strani mestne občine na povezavi: 
https://www.nova-gorica.si/za-obcane/vzgoja-in-izobrazevanje/2011102009032749/Vrtci/

Sklep  o določitvi cen programov v javnih vrtcih v Mestni občini Nova Gorica in drugih pogojev v vrtcih (Uradni list RS, št. 22/19) v 7. točki določa, da javni vrtci v Mestni občini Nova Gorica izvedejo vpis novincev za naslednje šolsko leto v prvem tednu meseca aprila. Zaradi izrednih razmer v državi in v skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport št. 6030-2/2020 z dne 13. 3. 2020, je bil vpis prestavljen za nedoločen čas. Glede na to, da se razmere umirjajo, pa bo vpis predšolskih otrok v javne vrtce v novogoriški občini izveden v prvem tednu meseca maja.