Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

TIC Nova Gorica na novi lokaciji

DATUM OBJAVE 12. junij 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

TIC Nova Gorica je v tem tednu ponovno odprl svoja vrata obiskovalcem Nove Gorice in okoliških krajev, turističnim ponudnikom in vsem, ki jih zanima turizem. Celovite turistične informacije so obiskovalcem na voljo v centru mesta Nova Gorica, na Delpinovi ulici 20, v prostorih bivšega Daimonda.

Od 1. 6. 2020 TIC Nova Gorica deluje pod okriljem Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, ki pokriva območje Mestne občine Nova Gorica, Občine Ajdovščina in Občine Renče-Vogrsko. Skupaj s TIC Ajdovščina bo obiskovalce destinacije Vipavska dolina, z Novo Gorico kot največjim urbanim središčem, seznanjal z raznoliko turistično ponudbo destinacije. Oba TIC-a poslujeta od ponedeljka do petka, od 8. do 18. ure, ob sobotah, od 8. do 12. ure, v Novi Gorici pa tudi ob nedeljah, od 8. do 12. ure.

Gre za začasno lokacijo TIC Nova Gorica, saj se bo po obnovi prostorov nekdanje trgovine Street One, kjer aktivno potekajo gradbena dela, dokončno namestil na Kidričevi ulici v Novi Gorici, kjer bo deloval tudi mobilnostni center Mestne občine Nova Gorica.