Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Oddaja gostinske opreme v najem v nekdanji Vinoteki Solum

DATUM OBJAVE 22. julij 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica oddaja gostinsko opremo v najem v poslovnem prostoru v pritličju poslovne stavbe na Bevkovem trgu 6 v Novi Gorici, ki je v lasti Hit d.d. Nova Gorica. Do nedavnega je v poslovnem prostoru poslovala Vinoteka Solum. Vse zainteresirane pozivamo, da svoje pisne ponudbe ali izjave o interesu za najem gostinske opreme pošljejo v zaprti kuverti najkasneje do 9. avgusta 2020 na naslov:

Mestna občina Nova Gorica

Trg Edvard Kardelja 1

5000 Nova Gorica

ali jih vključno do 9. avgusta 2020 do 15. ure oddajo v Sprejemni pisarni za zadovoljstvo občanov Mestne občine Nova Gorica.

Na kuverti naj bo označeno »Namera o sklenitvi neposredne pogodbe – NE ODPIRAJ«.

Za dodatne informacije ali ogled opreme pišite na e-naslov: mestna.obcina@nova-gorica.si

Namero si lahko preberete na sledeči povezavi: https://www.nova-gorica.si/zadnje-objave/2020072015153752/