Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poziv k oblikovanju predloga za imenovanje članov-članic Sveta Območne izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti Nova Gorica

DATUM OBJAVE 23. julij 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Kulturna društva, zvezo kulturnih društev in posameznike s področja kulturnih dejavnosti, ki delujejo v Mestni občini Nova Gorica, pozivamo k oblikovanju predloga za imenovanje članov- članic Sveta Območne izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti Nova Gorica.   

Svet območne izpostave je posvetovalno telo direktorja JSKD RS za kulturne dejavnosti. Člane-članice sveta imenuje direktor na predlog samoupravnih skupnosti z območja, ki ga pokriva.

Predlog za člana-članico sveta mora biti sestavljen v pisni obliki in mora vsebovati naslednje podatke:

  • navedbo predlagatelja,
  • ime in priimek predlaganega kandidata-kandidatke,
  • stalno bivališče,
  • kontaktne številke (telefon, elektronski naslov),
  • leto rojstva,
  • izobrazbo,
  • zaposlitev,
  • navedbo referenc oz. izkušenj z delovanjem na področju kulturnih dejavnosti.

Predlogu za kandidaturo je potrebno priložiti tudi podpisano izjavo kandidata-kandidatke,  s katero le-ta dovoljuje obdelavo in uporabo osebnih podatkov, vendar izključno z namenom in v zvezi s tem postopkom.

Prosimo, da predloge kandidatov-kandidatk za člana-članico sveta pošljete na elektronski naslov: jasna.kos@nova-gorica.si, najkasneje do 5. avgusta 2020.  

OBRAZEC-Privolitev posameznika.doc