Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Regijsko srečanje Slovenske filantropije

DATUM OBJAVE 06. oktober 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ob robu Regijskega srečanja Slovenske filantropije, ki od včeraj poteka v veliki dvorani novogoriške mestne občine, se je podžupanja mestne občine Damjana Pavlica skupaj z vodjo Oddelka za družbene dejavnosti mestne občine mag. Marinko Saksida sestala s predstavnicama slovenske filantropije Tjašo Arko in Sabrino Lever.

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, je nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu in s statusom humanitarne organizacije. Njen začetek sega v leto 1992, ko so se v Slovenijo zatekali begunci iz Bosne in Hercegovine.

Slovenska filantropija je koordinatorica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, v katero je vključenih več kot 18.000 prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom. Namen programa je krepitev kapacitet prostovoljskih organizacij za razvoj kakovostnega prostovoljstva, razvoj njihove organizacijske strukture ter pridobivanje in širjenje njihovih znanj in veščin s področja prostovoljstva.

V okviru regijskega obiska Slovenske filantropije udeležence seznanjajo s programom za prostovoljske organizacije, zakonodajo na področju prostovoljstva, koristnimi informacijami ipd.

Fotografije: Mateja Pelikan