Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Brezplačna vadba za kronično bolne otroke od 5. do 9. razreda osnovne šole

DATUM OBJAVE 07. oktober 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Delovno operativna skupina »Nova Gorica otrokom prijazno UNICEF-ovo mesto« se je na podlagi izraženih potreb odločila, da bo omogočila izvajanje brezplačne rekreacije za kronično bolne otroke od 5. do 9. razreda osnovne šole.

Vadba bo potekala v dveh skupinah, in sicer ob torkih in ob četrtkih med 16:30 in 17:30 v Športni dvorani Partizan v Novi Gorici, z začetkom v drugi polovici oktobra.

Program vadbe bo obsegal prvine osnovne motorike, gimnastike, atletske abecede in osnove igre z žogo.

Starši lahko svojega otroka prijavijo na vadbo na podlagi potrdila, ki ga izda otrokov osebni zdravnik (Zdravstveni dom Nova Gorica je z vadbo seznanjen). 

Prijave zbira Mladinski center Nova Gorica do zapolnitve mest oz. do 12. oktobra 2020 na e-naslov: romina.kersevan@mc-novagorica.si oz. na telefonsko številko 040/234-423. 

Vadba je organizirana v sodelovanju z Javnim zavodom za šport.