Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vrtec Nova Gorica bogatejši za razvojni oddelek

DATUM OBJAVE 15. oktober 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Namenjen je predšolskim otrokom s posebnimi potrebami, ki potrebujejo za svoj razvoj spodbudo in strokovno pomoč.

Današnje slovesnosti, ki je potekala v novo opremljenih prostorih, sta se v imenu novogoriške mestne občine udeležili podžupanja Damjana Pavlica ter vodja Oddelka za družbene dejavnosti mag. Marinka Saksida.

Podžupanja je ob tem poudarila: «Odprtje razvojnega oddelka je nedvomno pomemben doprinos k skrbi za predšolske otroke s posebnimi potrebami. Prostori so zelo lepo opremljeni z opremo, prilagojeno otrokom s posebnimi potrebami. Na mestnem svetu smo sprejeli sklep, da se bo program razvojnega oddelka izvajal pod budnim očesom OŠ Kozara, ki ima za to usposobljene strokovne sodelavce. Predvsem je vključevanje teh otrok med ostale vrtčevske otroke ključnega pomena, saj s socializacijo pridobivajo tako na znanju kot na samem razvoju.«

V enoti Kekec so se razveselili tudi novega zunanjega igrala.

Fotografije: Mateja Pelikan