Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Pomoč gostincem

DATUM OBJAVE 16. oktober 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vse gostince, ki poslujejo na območju novogoriške mestne občine in plačujejo odškodnino za uporabo javnih površin (gostinskih vrtov), obveščamo, da se lahko prijavijo na javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za blaženje posledic razglašene epidemije COVID-19. Novogoriška mestna občina vsem prijaviteljem, ki izpolnjujejo razpisne pogoje, sofinancira plačilo odškodnine za uporabo javne površine za obdobje razglašene epidemije zaradi COVID-19, in sicer za obdobje od 12. marca 2020 do 31. maja 2020.

Višina dodeljene pomoči znaša 100% upravičenih stroškov brez DDV-ja. Vse gostince, ki še niso izkoristili možnosti dodelitve pomoči, vabimo, da se na javni razpis prijavijo in izpolnijo prijavni obrazec, najkasneje in vključno do 6. novembra 2020.

Javni razpis je objavljen na spletni strani Mestne občine Nova Gorica (https://www.nova-gorica.si/zadnje-objave/2020101612221936/), kjer so objavljene tudi vse informacije o zahtevanih pogojih prijave na javni razpis.