Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Klavdij Tutta uspešen tudi na Japonskem

DATUM OBJAVE 26. oktober 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

Naš mednarodno priznan umetnik ter letošnji častni občan Mestne občine Nova Gorica je pred kratkim v Kagawi na Japonskem v okviru mednarodnega festivala Utazu Art Award Biennale prejel nagrado mednarodnih kritikov. 

Žirija, ki ji predsedujeta prof. Akira Tetehata iz tokijske univerze "Univerza umetnosti Tama" in svetovno znani grafik in slikar Toshihiro Hamano, je prepoznala umetnikova dela z naslovom Mediteranska ljubezen 1. in 2. ter jih nagradila s tem prestižnim priznanjem.

Klavdiju Tutti iskreno čestitamo za izjemen uspeh!