Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Rok za oddajo vlog za Javni razpis za šport

DATUM OBJAVE 07. januar 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

V ponedeljek, 11. januarja 2021, ob 10. uri se izteče rok za oddajo vlog za Javni razpis za sofinanciranje programov športa v Mestni občini Nova Gorica v letu 2021.

 

Prijavo z vsemi prilogami v zaprti kuverti pošljite kot priporočeno pošiljko na naslov: 

Mestna občina Nova Gorica

Oddelek za družbene dejavnosti

Trg Edvarda Kardelja 1

5000 Nova Gorica 

s pripisom »Javni razpis – šport 2021 – NE ODPIRAJ

do vključno 11. januarja 2021 do 10. ure.

 

Prijavo lahko oddate tudi osebno v sprejemni pisarni Mestne občine Nova Gorica, pritličje, soba 12. Za pravočasno se šteje prijava, ki do izteka roka (11. januarja 2021 do 10. ure) prispe na naslov mestne občine oziroma je vložena v njeni sprejemni pisarni (pritličje soba 12).

 

Javni razpis za šport leto 2021 - besedilo objave v Uradnem listu.doc