Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Objavljen Javni razpis za blažitev posledic epidemije COVID-19 v letu 2021

DATUM OBJAVE 01. marec 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Razpis je namenjen vsem gostincem na območju mestne občine, ki  zaradi prepovedi obratovanja od 19. oktobra 2020 dalje ne poslujejo. Mestna občina bo vsem gostincem, ki imajo v uporabi javne površine (letne gostinske vrtove), povrnila vse stroške plačila odškodnine za uporabo javnih površin za obdobje, ko zaradi prepovedi poslovanja ne smejo obratovati. Skrajni rok za prijavo na razpis je 30. november letos. Za povrnitev stroškov prijavljenim na razpis ima mestna občina rezerviranih 25.000 evrov. Razpis je objavljen v Uradnem listu RS in na spletni strani novogoriške mestne občine www.nova-gorica.si.

Dodatne informacije so na voljo vsak delovni dan med 9.00 in 12.00 uro na Oddelku za gospodarstvo in gospodarske javne službe Mestne občine Nova Gorica na tel. št. 05 33 50 105. Morebitna vprašanja je mogoče posredovati tudi po elektronski pošti: tanja.gregorcic@nova-gorica.si.

Mestna občina bo objavila tudi javni razpis za sofinanciranje investicij s prednostno obravnavo prav tistih prijavljenih subjektov, ki so v tej epidemiji najbolj oškodovani, in tudi javni razpis za sofinanciranje plačila komunalnega prispevka tistim, ki gradijo proizvodni ali obrtni objekt ter objekte za razvoj turistične in razvojno raziskovalne dejavnosti. Razpisa bosta objavljena do začetka aprila.