Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Od ponedeljka zapora Škabrijelove ulice v Gorici

DATUM OBJAVE 05. marec 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Občina Gorica (I) nas je obvestila, da bo od ponedeljka, 8. marca 2021, do torka, 8. junija 2021, za promet zaprta Škabrijelova ulica (via San Gabriele) v Gorici (Italija). Gre za ulico, ki se z Erjavčeve ulice v Novi Gorici nadaljuje v sosednjo Gorico.

Ulica bo zaprta zaradi del v okviru projekta »Torrente Corno – Potok Koren«. Z deli bodo izboljšali kanalizacijski sistem in odvodnjavanje padavinskih vod v tem delu mesta.

V času zapore bodo do domov oziroma poslovnih prostorov v ulici  lahko dostopali le stanovalci oziroma zaposleni. Možen pa bo tudi prehod za pešce in kolesarje. Obvoz bo na slovenski strani urejen preko nekdanjega maloobmejnega prehoda Solkan.