Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Cepljenje je privilegij

DATUM OBJAVE 22. junij 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Urad Vlade RS za komuniciranje je v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in Ministrstvom za zdravje začel z informativno in ozaveščevalno kampanjo »Nalezimo se dobrih navad – cepimo se«.

V tem okviru je bila  pred novogoriško mestno občino postavljena stojnica za promocijo cepljenja proti COVID-u -19. Obiskal jo je tudi minister za zdravje Janez Poklukar, ki je ob tem poudaril, da je cepljenje privilegij, ki se ga premalo zavedamo. Cepljenje proti covidu-19 je v Sloveniji dostopno vsem in brezplačno. 

Minister je skupaj s podžupanjo novogoriške mestne občine Nova Gorica Damjano Pavlica, predstojnikom Območne enote NIJZ Nova Gorica prof. dr. Markom Vudragom, direktorico Zdravstvenega doma Nova Gorica Petro Kokoravec in vodjo zdravstvene nege Zdravstvenega doma Nova Gorica Mojco Vidic pozval vse, da se cepijo in tako zaščitijo sebe in druge. Kot je poudaril minister, se bo samo na ta način življenje normaliziralo in omejitve v vsakdanjem življenju ne bodo več potrebne. Za to, kot je še dodal, potrebujemo zadostno precepljenost prebivalstva, vsaj 60%.

 

      

  

Foto: Mateja Pelikan