Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Občinski praznik 2021: povabilo k sodelovanju

DATUM OBJAVE 23. junij 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Ob prazniku Mestne občine Nova Gorica, ki ga praznujemo septembra, tudi letos pripravljamo publikacijo s programom prireditev, ki bodo spremljale osrednjo slovesnost (10. september 2021). Publikacijo bodo prejela vsa gospodinjstva v mestni občini.

Dogodki in prireditve, ki bodo vključeni v publikacijo mestne občine, bodo objavljeni tudi na spletnih straneh www.nova-gorica.si, https://dogodki.turizem-novagorica-vipavskadolina.si/ ter na facebook profilu dogodki Nova Gorica in Vipavska dolina (DogodkiNovaGoricaInVipavskaDolina) 

V kolikor načrtujete v prazničnem septembru prireditev, ki bi sodila v program ob letošnjem občinskem prazniku, vas vabimo, da posredujete informacije na priloženem obrazcu:
 

PRIREDITEV ob OBČINSKEM PRAZNIKU 2021 - obrazec.doc

Zaradi pravočasne priprave publikacije prosimo, da pravilno izpolnjen obrazec pošljete do 4. julija 2021 na elektronski naslov mestna.obcina@nova-gorica.si.