Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mednarodna študijska konferenca Železnice in turizem v Gorici in Trstu

DATUM OBJAVE 23. september 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Leto 2021 je Evropska unija razglasila za "Evropsko leto železnic". V ta namen  »Accademia Europeista« prireja mednarodno študijsko konferenco z naslovom Železnice in turizem z željo, da bi spodbudila državljane in podjetja k uporabi železnic. Konferenca se osredotoča predvsem na razmere na mejah in na uporabo ekoloških prevoznih sredstev z namenom doseganja cilja podnebne nevtralnosti v skladu z evropskim zelenim dogovorom. Posveča se tudi vlogi železnic v turizmu.

 

Konferenca, ki bo poteka tudi ob podpori Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO, bo potekala v dveh sklopih. Prvi z naslovom Železnice in turizem za trajnostni razvoj bo v sredo, 29. septembra, v Trstu, drugi z naslovom Tiri brez meja pa dan kasneje v četrtek, 30. septembra, v Gorici.

 

Za udeležbo na konferenci je potrebno izpolniti prijavnico. Izpolnjeno prijavnico, prosijo, pošljite na naslov info@accademia-europeista.eu, najkasneje do ponedeljka, 27. septembra 2021.

 

Program konference