Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Uničevanje neeksplodiranih ubojnih sredstev

DATUM OBJAVE 13. oktober 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Jutri, v četrtek, 14. oktobra 2021, bo med 8.00 in 16.00 Državna enota za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi, skupaj Civilno zaščito Mestne občine Nova Gorica na Banjšicah, na območju hriba Vetrnik, uničevala neeksplodirana ubojna sredstva (NUS).

Sredstva, ki se bodo uničevala, so bila najdena na območju mestne občine in jih je prenevarno prevažati na poligon za uničevanje, zato se uničujejo na najbližjem primernem kraju.