Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Podpora kulturnemu udejstvovanju oseb s posebnimi potrebami

DATUM OBJAVE 12. oktober 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Tako bo v soboto, 16. oktobra 2004, ob 10.30 v mali dvorani Kulturnega doma Nova Gorica na ogled predstava z naslovom Pisma Theu. Izvaja jo skupina 'Neprimerne lune' (oskrbovana terapevtska skupnost), traja eno uro in vsebuje malo teksta, za katerega pa bo pripravljen prevod v slovenščino. Predstava je brezplačna.

Mestna občina je k ogledu predstave povabila različna društva, šole, skupine in posameznike. S sodelovanjem v omenjenem festivalu želi prispevati k enakovrednejši vključitvi oseb s posebnimi potrebami v družbo.

Vljudno vabljeni!