Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Otvoritev novega športnega centra v Novi Gorici bo 7. decembra ob 17. uri

DATUM OBJAVE 24. november 2005
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V ponedeljek, 21. novembra, je bil podpisan zapisnik o ugotavljanju napak in manjših pomanjkljivosti, ki bodo odpravljene najkasneje do novega leta. V torek, 22. novembra, je potekala predaja ključev športne dvorane. Včeraj, v sredo, 23. novembra 2005, pa je bil podpisan zapisnik o prevzemu objekta. Danes se bo začela montaža opreme, tako da bodo šole s poukom v dvorani lahko začele že predvidoma v sredo prihodnji teden.

Slovesna otvoritev nove športne dvorane bo v sredo, 7. decembra 2005, ob 17. uri v organizaciji Ministrstva za šolstvo in šport, Mestne občine Nova Gorica, Osnovne šole Milojke Štrukelj in Šolskega centra Nova Gorica. Slavnostna govornika na otvoritvi bosta minister za šolstvo in šport dr. Milan Zver in župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc.