Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Neposredni prenos seje mestnega sveta na internetu

DATUM OBJAVE 08. junij 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Na desni strani vstopne strani boste opazili okvirček, v katerem piše 'Prenos sej mestnega sveta MONG'. S klikom na ta okvirček boste vstopili na stran, kjer boste lahko spremljali sejo.

Tokrat gre za prvo POSKUSNO prenašanje seje na internetu, zato vas prosimo za razumevanje, če bo prišlo med prenosom do morebitnih težav. Od naslednje seje dalje načrtujemo redne prenose sej preko interneta in s tem izpolnjujemo tudi naš zastavljeni cilj, da bi spletna stran mestne občine nudila tudi to storitev.

Ob tem bo tako kot redno potekal neposredni prenos seje na TV Primorka.