Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dobri obeti za velik mednarodni namiznoteniški turnir v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 21. april 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Včeraj smo v Novi Gorici gostili inšpektorja za organizacijo World Table Tennis Dimosthenisa Messinisa, ki si je v spremstvu priznanega organizatorja namiznoteniških turnirjev Tomaža Kralja ogledal namestitvene kapacitete v Novi Gorici in športno dvorano, ki jo soupravljata Osnovna šola Milojke Štrukelj in Gimnazija Nova Gorica.

 

Z organizacijo World Table Tennis, ki je nosilka vseh mednarodnih turnirjev pod okriljem Svetovne Namiznoteniške Zveze, se namreč dogovarjamo o gostitvi članskega turnirja WTT Contender Nova Gorica presented by I Feel Slovenija med 30. oktobrom in 6. novembrom 2022.

 

Ob koncu inšpekcijskega obiska je novogoriški podžupan Simon Rosič izpostavil: »Gospod Messinis in direktor turnirja Tomaž Kralj sta bila nad videnim zelo zadovoljna. Menim, da je narejen velik korak k potrditvi organizacije vrhunskega turnirja v našem mestu. Ob tem se zahvaljujem ravnatelju Gimnazije Nova Gorica Andreju Šušmelju, ravnatelju OŠ Milojke Štrukelj Janezu Kobetu, odgovornim družbe Hit d. d. in nenazadnje Javnemu zavodu za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina za izjemno gostoljubnost in profesionalni pristop. Verjamem, da bo ta skupno usklajen pristop zagotovo znatno pripomogel k temu, da bomo v jeseni gostili športni dogodek, ki bo našo regijo še enkrat več potrdil kot izjemno destinacijo za športni turizem.«

 

Tomaž Kralj, Dimosthenis Messinis, Simon Rosič, vodja prodaje pri družbi Hit d. d. Suzana Pavlin

z leve: Tomaž Kralj, Dimosthenis Messinis, Simon Rosič, vodja prodaje pri družbi Hit d. d. Suzana Pavlin