Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

V sredo zapora Delpinove ulice zaradi izvedbe Odprte kuhne

DATUM OBJAVE 29. april 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

 

Obveščamo vas, da bo zaradi izvedbe kulinarične tržnice Odprta kuhna v torek, 3. maja 2022, od 12. ure dalje na Delpinovi ulici zapora parkirišč zaradi izpraznitve parkiranih avtomobilov v smeri Trubarjeve ulice.

V sredo, 4. maja 2022, pa bo med 6. in 22. uro veljala popolna zapora na celotni Delpinovi ulici. Ulica bo po tem obdobju za promet ponovno odprta.

Obvoz bo urejen in označen s prometno signalizacijo. Vse udeležence v prometu naprošamo, da upoštevajo začasno prometno signalizacijo. Za morebitne nevšečnosti se že vnaprej opravičujemo.