Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Objava obvestila za projektiranje Trga Evrope

DATUM OBJAVE 02. september 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Javno obvestilo o oblikovanju seznama ponudnikov, ki bodo povabljeni v postopek s pogajanji, po 3. odstavku 3. člena zakona 120/2020 z naknadnimi spremembami in dopolnitvami za oddajo naročila za pripravo projektne dokumentacije za izvedbo, vodenje gradbišča in koordinacijo varnosti v fazi projektiranja in izvedbe del "Preureditev Trga Evrope v okviru kandidature Nove Gorice z Gorico za Evropsko prestolnico kulture 2025”

 

Povazava na obvestilo je objavljena na domači strani strani EZTS GO na naslovu www.euro-go.eu  ter na razdelku “Transparentna uprava / Razpisi in pogodbe / Akti naročnikov (organov in ustanov javne uprave) v italijanskem in slovenskem jeziku”  :

 

https://trasparenza.euro-go.eu/sl/bandi-di-gara-e-contratti/atti-delle-amministrazioni-aggiudicatrici-e-degli-enti-aggiudicatori-distintamente-ogni-procedura/elencotransalpina/

 

Razpisni postopek se v celoti izvede v elektronski obliki na elektronski platformi EZTS GO:  https://app.albofornitori.it/alboeproc/albo_gectgo

 

Rok za sprejem prijav za sodelovanje je 20. SEPTEMBER 2022 do 17. ure.