Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vandalizem na kolesih Go2Go

DATUM OBJAVE 01. marec 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

V zadnjem mesecu so vzdrževalci sistema izposoje koles Go2Go zabeležili dve hujši kršitvi poškodovanja kolesa v sistemu na lokaciji postajališča Kromberk na Ulici Bratov Hvalič.

V enem primeru je šlo celo za nasilno odstranitev motorja na okvirju kolesa. O kršitvah je bila obveščena tudi policija.

Kolesa sistema Go2Go so javna kolesa, namenjena prebivalcem novogoriške mestne občine in vsem obiskovalcem ter turistom za hitrejše premagovanje zlasti krajših razdalj, zato z njimi ravnajmo skrbno.

V primeru, da opazite vandalizem, prosimo, obvestite policijo.

Kolesi sistema go2goKolo sistema go2go