Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiranje predlogov za članstvo v delovni skupini mestne občine za dialog v kulturi

DATUM OBJAVE 06. marec 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ustanova Fundacija BiT Planota je objavila poziv za predlaganje šestih kandidatov civilne družbe s področja kulture za članstvo v delovni skupini novogoriške mestne občine za dialog v kulturi.

Predloge lahko podajo nevladne organizacije, ki delujejo na področju kulture, imajo sedež na območju mestne občine ali na tem območju delujejo. Predloge lahko podajo tudi posamezniki, ki imajo prebivališče na tem območju in so dejavni na področju kulture v mestni občini. Posamezna nevladna organizacija ali posameznik lahko predlaga po enega kandidata. Zaželeno je, da kandidati prihajajo iz različnih področij kulture.

Rok za oddajo predlogov: 9. marec 2023 do 12. ure.

Več informacij na povezavi: https://bit.ly/3YsIaa2